Slutet i sikte

Nu... nu äntligen känns det som om det kommer bli ett slut på allt byggande någon gång. Även om det är en del pyssel kvar. Matrummet är äntligen målat och tapetserat och har fått parkettgolv, och i veckan kommer elektrikerna och fixar så vi har någonstans att stoppa in våra kontakter till lampor och annat. Vi har även beställt ett stort bord där många ska få plats vid kalas, julfirande och annat firande. Vilket kommer väl till pass på söndag då vi ska fira lilla J:s födelsedag. Hon blev ju vår lilla 1-åring i onsdags... min lilla bäbis!!! Mamman har lite små-ångest över att det går så fort...
Nu har hon dessutom kommit underfund med hur man håller balansen och går längre sträckor, då är det bra med eget rum och stort vardagsrum att traska omkring i.
Idag har snickarna varit här och fixat lite kvarglömt pyssel och just nu har jag två från snickeriet som ska göra trappan här och kontrollmäter. Vi får stå ut med vår tillfälliga trappa ett par veckor till, men de har lovat att få den riktiga trappan på plats innan jul (och det hoppas vi på... man vet ju aldrig vad som kan börja strula...).
Kommer nog lite foton på matrum mm framöver i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0