Nej, jag har

inte haft varken ork, lust eller tid att ta mig in här och blogga på ett tag. Det har varit grått och regnigt och energitömmande ett bra tag nu, plus att jag har haft fullt upp med att; jaga lilldottern, som är otroligt bra på att hitta på hyss och få tag på sånt hon inte får leka med, plugga till mina distanskurser, plocka och städa, tvätta, skjutsa skolbarn och handla etc... ja göra allt det där normala som tömmer energiförrådet (som redan ligger på minus).
I helgen hade vi "städa på tomten och måla på huset så mycket som möjligt-helg". Som tur var var det fint väder på söndagen så hela familjen (utom lilla J förstås som fick nöja sig med att sitta och titta på i sin vagn) tog på sig oömma kläder och utrustade sig med penslar och färg och gick ut för kanske den sista målardagen för detta år.
barnen och sambon i full målar-aktion

Vi hade även begravning för vårt marsvin Mio, som varit gammal och sjuk ett tag och flyttade till djurhimlen förra torsdagen. Nu har han fått sin grav bredvid JumJum så de hittar varandra där uppe i himlen och kan busa och gnabbas som förr...
Våra som älsklingar, Mio och JumJum, som nu båda leker i djurhimlen....


Vi hann också med att åka till affären och bestämma färg till de väggar som inte ska vara vita i barnrummen. E har valt ljusblå, T orange (?!!!), och lilla J får ljusgrönt i sitt rum.
Snickarna är klara med rummen där uppe och det finns nu fyra fina sovrum, ett vardagsrum och ett badrum som ska få golv och målas (och kaklas... badrummet...)
Lilla J:s rum, "masterbedroom:et", E:s rum och T:s rum. Bara lite städning, färg, golv och möbler som fattas...


1
Blivande vardagsrum med takfönster åt ena hållet och stora "balkongfönster" åt andra, plus badrummet.


Målaren kommer imorgon och när han är klar (förhoppningsvis på en vecka) ska trapphålet och innertaket i nuvarande vardagsrummet sågas upp. Vi har med andra ord lite fix nästa vecka. Typ skruva ner innertak, och tömma vardagsrum...
Nu är det dags att packa skötväskan och göra sig i ordning för att hämta skolbarnen och sen gå på utvecklingssamtal med stora E. Skulle egentligen "busstränat" med mina två skolbarn så de kan åka buss själva till och från skolan snart, men det blev lite krångligt när jag upptäckte att det var utvecklingssamtal klockan tre. Imorgon ska vi däremot upp i ottan och åka buss både till och från skolan.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hallå!

H har oxå orange i sitt rum och det blev jättefint. Det var många som blev tveksamma när vi berättade att vi skulle göra hans rum orange. Men jag är så nöjd.

Kram Jessica N

2009-10-23 @ 09:40:14
URL: http://mcjessica78.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Vad kul att höra. Tror faktiskt det blir rätt fint också, mest min sambo som varit lite skeptisk. Han ska ju bara ha orange på en vägg dessutom. Tror det kommer passa jättebra ihop med hans möbler i grått och svart...

2009-10-23 @ 11:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0