En helt vanlig kväll

Klockan är 19:40. Sambon och sonen är ute och hugger/klyver ved inför den stränga vintern som väntar. Lika bra att förbereda sig i tid, man vet ju aldrig när snöstormen lurar runt knuten. Jag menar det är ju faktiskt redan augusti och vi har bara en vecka kvar på semestern så innan vi vet ordet av är det kallt, grått och mörkt och... snöstorm....

Lilla dotter ligger i sin säng och ska sova, men har bubblat, pratat och gnällt oavbrutet i 45 minuter nu. Men vi ger inte upp, hon somnar säkert snart.

Stora tweenie-dottern har stängt in sig på sitt rum och tittar på film som vanligt. Hon var tyst som en mussla och lite småsur (utan anldening så klart) när hennes pappa var här och lämnade henne och lillebror. Men efter lite mat tinade hon upp en aning och gick sen in på sitt rum.

Själv sitter jag i sängen och......... målar naglarna. Det där med naglarna är en never ending story. Under de tre senaste dagarna har de gått från mörkt grå, till mörkt blå, till guld-lila, till guld-lila med guldglitter och nu ska de bli mörkblå med glitter. Imorgon blir de kanske rosa rent utav.
Jag ska ju koka saft och lacka stenar (fast inte samtidigt) och då lär nagellacket få rejält med stryk och behöver målas om. Tror nog faktiskt vänstra handens naglar torkat nu, dags att fixa den högra handens dito.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0