Styr snart kosan hemåt

Hejsan hej! Nu är jag här igen efter lite semesterpaus. Har visserligen fortfarande semester och sitter nu i sängen på hotellrummet i Danmark med datorn i knät. På det stora hela har vi haft det väldigt bra. God mat och bra service på hotellet, massa med lego och karuseller i två dagar på nöjesfältet som jag tror har något med just lego att göra. Sol och höga vågor på Jylländska västkusten och mys med barnen och mina päron som vi så passande tog med oss.
Tror T gör "god mat"-tecknet, för det har verkligen inte gått någon nöd på oss i matväg


Målet med hela resan enligt barnen



Målet med resan enligt mig

Att hotellrummet är "rätt" litet, har en smått sliten och lite äcklig heltäckningsmatta och saknar luftkonditionering (så att vi bott i någon slags bastu med fyra sängar), plus att vi fick med oss halva Hvide Sandes sandstrand hem idag, är små pettitesser. Värme och sandstränder hör ju ihop, så varför inte fixa en egen liten strand i det varma hotellrummet liksom... och på samma gång göra något åt heltäckningsmattan. Två flugor på smällen...
Imorgon bär det av till "Hotell moster U" i Farhult och i övermorgon kväll hoppas vi på att anlända till vårt hemhotell a la fixa allt själv. Har hört att vi har en katt som inte alls gillar att vi tar semester näst intill två veckor i rad så han får husera själv i trädgården med omnejd (han får mat av M:s föräldrar varannan dag, så helt ensam är han dock inte). Så mellan allt annat trevligt vi ska sysselsätta oss med resten av veckan (tvätta, städa, handla, laga mat och allt annat sånt kul) får vi nog ägna oss åt den lilla hårbollen också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0