Tandläkare, myrkrig och packning

Så har man varit iväg och sponsrat tandläkaren med över 3000 kr. Varför ska man lägga pengar på resor, kläder eller annat onödigt trevligt när man kan spendera två en-timmespass i tandläkarestolen bitandes på en träkloss med vänster käkhalva, fnysandes mot ett blått gummi-paraply (uppspänt runt den tand som det rotas i) i den andra halvan och utöver det försöka låta bli salivsugen som hänger över underläppen och gör tungan snustorr, liksom? Undrar om de har någon dold kamera i rummet som tar kort på, eller rent utav filmar, en när man ligger där helt hjälplös. Kan ju vara något att roa sig med på personalfesterna...

Myrornas krig utkämpas fortfarande i köket. Den där Fun Lighten funkade sådär... Men nu har M sprutat MYRR längs listerna och för en stund sedan hade vi ett öde slagfält av döda eller döende myror över hela golvet. Så det ser ut som vi står som segrare ändå.

För övrigt packas det för fullt. Hur kommer det sig att det ser ut som man är i färd med att flytta ut ur huset när man bara ska vara borta en vecka?! Förstår inte att det blir så mycket när man bara packar det nödvändigaste (som t.ex. liten tv, dator, Mp3, ca 4 kg godis, 3 påsar chips, 2 påsar ostbågar, 3 påsar micropopcorn, 10 liter läsk, två bag-in-box viner, en platta öl och så lite kläder och någon leksak förstås).


Två femtedelar av packningen som ska stuvas in i bilen...

Kommentarer
Postat av: Barb

Vilken lockande beskrivning!



Tur ni är smala så att inte kläderna tar för mycket plats i packningen. Det är klart man måste ha med sig TV, datorn, läsk och vin m m till lägret!

2010-07-08 @ 20:10:48
Postat av: Ulrika

haha... ja det är väl tur att vi är. Tror i och för sig inte det blir så stor skillnad oavsett hur smala eller stora vi är. Ja visst är det självklara grejer på lägret ler

2010-07-08 @ 20:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0