Från festlig helkväll till mysbyxor

I fredags kväll var det tre rätters middag (man tycker dock att man ska slippa vänta på förrätten i 1,5 timma, sen fortsätta vänta ytterligare 1 timma på huvudrätten, få in den en halvtimma innan föreställningen börjar och få skjuta upp kaffe och efterrätt till pausen, om man har förbeställt det hela låååångt innan... även om man är ett sällskap på 20 personer) och musikalen "We will rock you" på Cirkus och sen hotellnatt i Stockholms innerstad som gällde. Vuxentid i stor skala. Gillas!


Och åh, vilken musikal! Säger bara oj oj oj!! Bra musik (Queens låtar alltihop), suveräna musikalartister och en massa humor och rock'n roll. Rekommenderas varmt!!

Igår var det en himla massa bilåkande (hem från stockholm till lilla bärstigen, från lilla bärstigen till affären för lite matinköp, från affären till svärföräldrarna för att hämta Lilla J och sen hem till lilla bärstigen igen. Kvällen spenderades i slöhetens tecken med film, popcorn och läsk, man måste väl erkänna att det var lite dagen efter om man säger så.

Idag känns det ännu mer som dagen efter. Vädret är grått och kyligt och myskläderna känns helt rätt på kroppen. Tröttheten har slagit sina extremt vässade klor i mig och ögonen vill inget annat än undersöka hur mörkt det är när ögonlocken är stängda.
Men snart är det middagslur för Lilla J, då ska mamman duscha och hoppas på att vakna till lite. Så man kan vara lite trevlig och social på födelsedagsfikat för käraste svägerskan i eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0