frusna fingrar och födelsedagsfirande

Wow det har äntligen blivit lite kallare och mer vinterlikt. Frosten ligger på trädgrenarna ute i trädgården och det är så vitt och fint. Inte lika fint var det tidigare i morse när jag skulle skjutsa barnen till bussen, och bildörrarna var igenfrusna och rutorna täckta med frost. Efter 15 minuters slit och två rejält frusna händer kom vi iväg. Men bussen hade ju så klart redan gått så det var bara att köra barnen hela vägen in till skolan istället.
Nu är det skönt att vara hemma i värmen igen. Snart ska vi göra oss i ordning för lite mamma-barn-fika hos grannen men först lite uppdatering om vad som hänt den senaste veckan.
Sambon sliter på för fullt och har nu fått färdigt matrummet helt där nere, och i helgen var det stort 1-årsfirande, med massa paket, mat, tårta och bus, för Lilla J med hela tjocka släkten här hemma.



Kalaset är slut, lugnet har lägrat sig och matrummet är återställt


Älskade M har börjat ge sig i kasst med nya tv-rummet där nere (ingen rast ingen ro för stackaren) så det blir klart till jul. Förhoppningsvis kommer även trappan om två veckor så vi slipper vår branta farliga byggtrappa


"Fina" temporära trappan som vi gärna är utan på julafton..

Nu är det hög tid att få på lilldottern kläder och ringa grannen för att försäkra sig om att hon är förberedd på fika idag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0