Balansträning och bubbelbad i höstrusket

Lilla J har kommit på att man kan stå utan att hålla sig i. Tyvärr glömmer hon att balansen är lite halvdålig och drattar omkull titt som tätt. Ibland går det bra, ibland blir det lite ledsamt i ögat...
Koncentrationen på topp...

I helgen kan vi förhoppningsvis elda i braskaminen och få upp värmen här hemma. Trevligt eftersom elektrikerna inte kan komma förrän på måndag och då kommer inte värmen kunna sättas igång förrän då heller. Snickarna förberedde för förlängning av skorstenen idag, och älskade M har varit ute sen han kom hem och fixat uppe på taket. Ska bli så mysigt att kunna elda igen, och behövligt... det ska ju bli rejält höstrusk i helgen.
Lilla J och jag passade på att ta en lite tur runtomkring i trädgården i fina men kalla höstvädret medan vår sambo/pappa fixade och donade. Det var riktigt skönt att komma ut en stund eftersom vi varit inne precis hela dagen.
Väl inne igen satte vi igång med  Lilla Js favoritsysselsättning; bada i sin badbalja. Hysteriskt trevligt enligt henne.

Ännu roligare blev det när hon lyckades fixa alldeles eget bubbelbad i sin lilla blå badbalja... och då var det INTE med tvål eller annat som bubblar utan helt naturliga bubblor om man säger så... Det tyckte hennes mamma var riktigt roligt, och skrattar mamma skrattar Lilla J. Sen var det mindre roligt när hon upptäckte att det var svårt att smaka på ränderna på botten av badbaljan utan att få kallsupar. Hon provade ett par gånger, men fick ge upp.

Nu är Lilla J nybadad, torr och trött och ska snart få sin kvällsvälling...

... och hennes föräldrar ska äta plankstek och sen ha fredagsmys med massa gottis framför tv:n

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0