Lite virrigt, glömskt och stökigt

Tillvaron blir aningen virrig och stökig när man sover i snitt 3,5 timma per natt i nästan en månad. Då ligger inte bloggen i topp på prioriteringslistan precis (därav det långa blogguppehållet).
Man har också en tendens att glömma saker och ting. Som vart man är på väg när man ska till badrummet och borsta tänderna eller som att säga till på dagis att man inte har möjlighet att hämta Lilla J den vanliga tiden utan sambon hämtar några timmar senare, eller att man ska till tandläkaren när man är på Ålandskryssning med stordottern och kompisar. Gissa vem som fick telefonsamtal både från dagis och tandläkaren och då kände sig urdum?! Dessutom gör tröttheten att man kan gå omkring och leta efter saker man håller i handen (till exempel mobiltelefonen och nyckelkortet till jobbet) och glömma enkla ord eller vad man håller på att berätta.
Nej dagarna blir inte helt enkla när man lider av sömnbrist. Nu får det nog bli en ändring på det hela... frågan är hur? Någon som har några tips? (Jag somnar som vanligt på kvällarna men vaknar sen stup i kvarten på nätterna och kan inte somna om förrän efter en lååång stund... och sen vaknar jag igen...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0