Födelsedagsmiddag, mello och annorlunda hattar

Usch, idag är det lite synd om mig. Förkylningen som jag trodde var så illa som den kunde bli har mot alla odds bivit värre och dessutom fått sällskap av feber. Inte blir det bättre av att jag var vaken och kollade facebook två gånger (i sådär 1,5 timma per gång) i natt heller. Så nu är sängläge som gäller.

Igår däremot var det dessto trevligare. Då hade vi lite födelsedagsmiddag tillsammans med mina föräldrar, systrar och svärföräldrar. Eftersom jag varit sugen på thai-mat ett tag bjöd jag på kycklingspett, ris och en extremt god hemmagjord jordnötssås vars recept jag hittat på nätet (skulle ALDRIG klara mig utan min dator... många sätt). Självklart var vi så hungriga och högg in på maten så snabbt att jag varken tänkte på eller skulle hunnit med något foto.
Så fick jag massa fina presenter och blommor också.

Fin blombukett från min mormor och morfar och en annorlunda och väldigt vacker orkidé från svärföräldrarna

Efter maten var det så klart Melodifestivalen som gällde. Stora dottern blev helt överlycklig när Linda Bengtzing gick vidare direkt till Globen. Jag gillar Linda Bengtzing som person (genom hennes blogg) och tycker väl inte låten var så illa heller egentligen... men det känns som den ställde upp sådär 10 år för sent.


Vissa av oss var lite för trötta för att orka med hela Melodifestivalen och studerade insidan av ögonlocken istället.

Lilla J, som idag borde vara rätt trött eftersom hon höll igång flera timmar efter ordinarie läggdags, är igång på alla cylindrar och far omkring som en raket i huset istället. Ibland går cylindrarna för fort och hon far i golvet eller slår i väggkarmar, dörrar, trösklar eller annat elakt som råkar stå ivägen.
Det är tur att det går så fort över när mamma, pappa eller syskonen blåser på det.
För en stund sedan slog hon i någonstans och var jätteledsen och vi hann inte se vad som hände. När vi frågade var det gjorde ont pekade hon bestämt på fötterna och sa "stjumpojna". Och det är klart, det kan inte vara lätt när strumporna slår sig. Som tur är gick även det över rätt fort det också. Och så var hon vårt lilla sprattliga solsken igen.


Hittar man inte sin favoritmössa av jordgubbsmodell duger det mesta som huvudbonad. En ring till badrummets golvbrunn till exempel (obs den är oanvänd och därmed helt ren).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0