röstlös

Jag är så TRÖTT på alla dessa virus som gör vår lilla J och nu även hennes föräldrar sjuka!!!! Planerna för igår var som följande:
* Mysmorgon
* Inhandla trädgårdsbänk och lite annat smått och gott
* Baka bullar, kladdkaka i långpanna och tårta till älskade Ms födelsedagsfika
* Grilla
* Lördagsmys framför tv:n med sambon, godis, popcorn och dricka
* Sova
Istället blev vi inbjudna på 35-årsfest hos grann-vännerna. Vilket vi tyckte var en jättetrevlig ersättning för det ovan nämnda (det finns ju bl.a. rätt goda bullar att köpa och kladdkakan och tårtan hinns med innan fikagästerna kommer). Sagt och gjort, vi ändrade vi våra planer. Köpte trädgårdsbänken, Findus frysta kanelbullar och lite presentväxter (till födelsedagsbarnet och till ex-mannen som gifte sig igår. Grattis R och J är så glad för er skull!!), och åkte sedan hem för att äta en snabb, sen lunch, och sen göra oss i ordning och gå över vägen till festen.
Det blev en jättetrevlig fest med god mat och dryck och trevligt sällskap. Det tyckte nästan hela jag... utom min hals, som inte alls var med på noterna. Det rev och slet i den hela kvällen och framåt natten var rösten så gott som borta.
Idag ÄR rösten helt borta och ersatts av förhöjd kroppstemperatur och halsen känns som om någon gått lös på den med ett rivjärn. Det blev med andra ord inget födelsedagsfika för sambon, som för övrigt också ligger nerbäddad med feber.
Tur vi firade lite på "riktiga" födelsedagen med:
varm smörgåstårta


och exotisk fruktsallad (färsk ananas, jordgubbar, kiwi, melon, vindruvor och banan)

Lilla J då... jo hon är helt frisk och väldigt pigg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0